Reviews (5)
Karin 08-02-2018 22:24

Ontzettend leuk idee zo'n surprise bag. Omdat mijn dochter en ik in dezelfde maand jarig zijn was dit een enorm leuk cadeau voor ons saampjes. Nog een extra bag besteld als cadeau voor een vriendin maar dat was ook al zo leuk dat ik nu sterk overweeg om mijzelf nog eens te laten verwennen. Absoluut het overwegen waard als je niet kunt kiezen :-)

Karin 08-02-2018 22:24

Ontzettend leuk idee zo'n surprise bag. Omdat mijn dochter en ik dezelfde maand jarig zijn was dit een enorm leuk cadeau voor ons saampjes. Nog een extra bag besteld als cadeau voor een vriendin maar dat was ook al zo leuk dat ik nu sterk overweeg om mijzelf nog eens te laten verwennen. Absoluut het overwegen waard als je niet kunt kiezen :-)

Sarah 15-10-2016 21:43

Surprise bag besteld omdat ik niet kon kiezen. Kon zelf wel voorkeur aangeven voor soort sieraad en dat vond ik super. Hele lieve moeder dochter armbanden gekregen en een schattig armbandje voor mijn zoon. Heel blij mee!

bieke 14-05-2016 07:36

Al enkele keren komen kijken op de site van Kaya om een mooi juweeltje te kiezen voor mijn 2 dochtertjes. De keuze was zo groot daar alles even mooi is. Daarom 2 surprise bags gekocht. Zo was het voor ieder spannend om te onze juweeltjes te ontvangen. En wat waren ze mooi!Supertevreden met de ontvangen juweeltjes. Voor herhaling vatbaar.

Karin 29-11-2015 23:10

Enorm tevreden, hele mooie koraal armband, maansteen ketting met zilver slotje en zilveren oorbellen. Echt hele mooie verassing.

5 stars based on 5 reviews

Suprise bag (girl or adult)

€19,00 Incl. tax
Verwachte leverdatum:
Note!! Expected deliverytime for Belgium is:

♥ You can give the leefijd of the girl, or the size mama, so we make sure to find something that fits.
♥ Because you at least get double the value, the suprise bag can not be exchanged.
♥ You can choose to only receive .925 silver jewelry.