Reviews (5)
Karin 08-02-2018 22:24

Ontzettend leuk idee zo'n surprise bag. Omdat mijn dochter en ik in dezelfde maand jarig zijn was dit een enorm leuk cadeau voor ons saampjes. Nog een extra bag besteld als cadeau voor een vriendin maar dat was ook al zo leuk dat ik nu sterk overweeg om mijzelf nog eens te laten verwennen. Absoluut het overwegen waard als je niet kunt kiezen :-)

Karin 08-02-2018 22:24

Ontzettend leuk idee zo'n surprise bag. Omdat mijn dochter en ik dezelfde maand jarig zijn was dit een enorm leuk cadeau voor ons saampjes. Nog een extra bag besteld als cadeau voor een vriendin maar dat was ook al zo leuk dat ik nu sterk overweeg om mijzelf nog eens te laten verwennen. Absoluut het overwegen waard als je niet kunt kiezen :-)

Sarah 15-10-2016 21:43

Surprise bag besteld omdat ik niet kon kiezen. Kon zelf wel voorkeur aangeven voor soort sieraad en dat vond ik super. Hele lieve moeder dochter armbanden gekregen en een schattig armbandje voor mijn zoon. Heel blij mee!

bieke 14-05-2016 07:36

Al enkele keren komen kijken op de site van Kaya om een mooi juweeltje te kiezen voor mijn 2 dochtertjes. De keuze was zo groot daar alles even mooi is. Daarom 2 surprise bags gekocht. Zo was het voor ieder spannend om te onze juweeltjes te ontvangen. En wat waren ze mooi!Supertevreden met de ontvangen juweeltjes. Voor herhaling vatbaar.

Karin 29-11-2015 23:10

Enorm tevreden, hele mooie koraal armband, maansteen ketting met zilver slotje en zilveren oorbellen. Echt hele mooie verassing.

5 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen

Verras kind, tiener en vrouw met 4 sieraden in een cadeautas!

€19,00 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Ontzettend spannende cadeautas gevuld met sieraden van KAYA met minimale waarde van €50 Het zijn 4 luxe verpakte sieraden van onze huidige collectie, oude collectie of een 'one of a kind' piece.

♥ Je kan aangeven voor wie de verrassing is in het menu (baby, meisje, dames).
♥ In de surprise tas zitten oorbellen, armbanden, kettingen, bedels, etc. We kijken naar de leeftijd en houden hier uiteraard rekening mee.