Filters
Materiaal
Categorie
Personalisatie
Voor wie
Levertijd
Prijs
Filters
Pagina 1 van 1

Gepersonaliseerde sieraden met jouw eigen verhaal.

Kies uit de collectie van KAYA sieraden het sieraad dat bij jou past en personaliseer deze naar wens. Draag jij je eigen verhaal graag dicht bij je? Mooie momenten om nog vaak aan terug te denken, dierbare herinneringen om te koesteren of een sieraad wat symbool staat voor jouw geliefden. Het maakt niet uit wat jouw eigen verhaal is, bij KAYA Sieraden kun je er gepersonaliseerd sieraden van laten maken. Van losse letters tot hele zinnen en van vingerafdruk tot eigen tekening, niks is ons te gek? 

Hoe worden de sieraden gepersonaliseerd?

Om jouw unieke, gepersonaliseerde sieraad te maken kun je kiezen uit een aantal basis sieraden. We hebben kettingen, armbanden en ringen waar een persoonlijke boodschap op kan. We werken met verschillende graveermachines, waardoor de ene gravure een klassieke uitstraling heeft en de andere gravure stoerder uitkomt. Welke bij jou past, kun je zelf bij het product kiezen. Lettertypes kun je kiezen bij het product. Wil je een sieraad met vingerafdruk, kijk dan even bij onze instructie voor vingerafdrukken op een sieraad hoe dat in z'n werk gaat. 

Gepersonaliseerde sieraden voor man & vrouw

Wie denkt dat sieraden alleen nog bedoeld zijn voor vrouwen heeft het mis. Bij KAYA Sieraden vind je ook een uitgebreide collectie voor mannen. Denk naast sieraden ook aan een wijnopener met tekst of een sleutelhanger met persoonlijke gravure. We hebben ook mooie sieraden setjes die je samen kunt dragen. Ik de ene helft, jij de andere helft. Zoek je zo'n cadeautje voor je lieve vriendin? Bij KAYA Sieraden ben je aan het juiste adres!