Maak je eigen sleutelhanger I Graveer namen, tekst of een tekening

sleutlhanger graveren

Sleutelhanger met naam, tekst of een tekening


Hoe speciaal is, een sleutelhanger met je eigen tekst! Wij graveren namen, data of mooie woorden. Extra leuk: deze tekst draagt deze persoon voor altijd bij zich! Met onze lasergraveermachine diep en haarscherp gegraveerd, slijt niet weg!

Een handgeschreven briefje van je oma, een mooie tekening  of een lief kaartje van je vriend. Met onze lasergraveermachine maken we hiervan een superpersoonlijke sleutelhanger. Maak een foto van het de tekt, upload het en voila, heel snel in je brievenbus.

 

Sleutelhanger met eigen handtekening

Met onze lasergravure graveren we supersnel je eigen handschrift op een sleutelhanger. Een speciaal briefje van je kindje? Een klein tekstje uit je opa's brief van vroeger? Of het nu gaat om een ​​sentimentele tekening, een stukje handschrift of een foto van iemand van wie je houdt, deze charmante sleutelhanger is het uniek aandenken.

Maak je eigen sleutelhanger!

Wij graveren deze speciale herinnering op een stoere RVS sleutelhanger. Zo koester je de mooie woorden elke dag. Of een dierbaar stukje tekst van je oma's brief. Bij KAYA graveren we al deze mooie herinneringen in een stoere RVS sleutelhanger. Om voor elke dag bij je te dragen. Met onze lasergraveermachine diep en haarscherp gegraveerd, slijt niet weg! graveren voor een uniek aandenken