Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Zilveren ring 'Love you to the moon and back'

Artikelnummer: Rjkls
€24,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Zilveren ring met daarin een prachtige gegraveerde tekst 'Love you to the moon and back'. Optioneel kan je de binnenzijde laten graveren met een naam of namen, een woord of datum. Door-en-door zilver, voor altijd mooi!

♥ De ring is gemaakt van door-en-door sterling zilver.
♥ De tekst aan de bovenkant staat vast (love you to the moon and back), in zwarte letters, en kan niet aangepast worden.
♥ We kunnen maximaal 20 tekens in de binnenzijde graveren. Dit doen we met de hand, met een graveerpen in sierlijke schrijfletters, dus niet machinaal. De letters zijn niet zwart gemaakt voor een subtiel effect.
♥ Verpakt in een luxe sieradendoosje gelijk klaar om cadeau te geven.
Voor de maat: meet een goed passende ring op door de diameter te meter. Als je net tussen twee maten in zit of je twijfelt over 2 maten, dan is ons advies om de grotere maat te kiezen. De ring maken we speciaal voor jou dus kan niet versteld worden in maat.
♥ Past de ring toch niet? Liever een maat groter of kleiner? Dan bieden we als service om voor maar €12 (ruim onder kostprijs) een volledig nieuwe ring te maken. De oude ring hoeft niet retour. Mail hiervoor naar klantenservice@kayasieraden.nl of bereik Tanja via de chat rechts onderin je scherm.
♥ Donatie per sieraad aan Gambia zodat kinderen naar school kunnen.