Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Zilveren Parelarmband 'Pure'

Artikelnummer: k446a
€21,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Prachtig klassiek en lief Parelarmbandje gemaakt van witte parels. Door de prachtige gloed van de parels heeft deze armband niets meer nodig. Pure beauty!

♥ Gemaakt van uitsluitend (.925) Sterling Zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
♥Geregen op extra sterk! staaldraad speciaal voor professioneel sieradengebruik.
♥ Met zilver verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2,5 jaar plezier heeft van haar armbandje
♥ Bijpassende mama armband verkrijgbaar.
AAA-kwaliteit parels, het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.