Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Zilveren kinderketting 'Number' met graveerbedel & parel

€34,90 Incl. btw
Nu besteld = dinsdag 20 mei GRATIS verzonden (woensdag in huis)
Artikelnummer: T543
€34,90 Incl. btw

Prachtig zilveren ketting, voorzien van een leeftijdbedel met blingbling steentjes, zoetwaterparel en graveer bedel in de vorm van een hartje. Een mooi persoonlijk verjaardagscadeau voor je kleine meid, om haar te feliciteren en te laten zien hoeveel je van haar houdt. De ketting is gemaakt van .925 sterling zilver, voor altijd mooi!

♥ Gemaakt van door-en-door sterling zilver, voor altijd mooi!
♥ Inclusief ketting, van 42 cm met een extra oogje op 38 cm (dus groeit nog even mee).
♥ Plek voor een voor- en achterzijde gravering op het hartje (doorsnede 1cm) van maximaal 2 regels - 9 karakters per regel.
♥ Keuze uit leeftijd 1 t/m 5, iedere leeftijd bedel is voorzien van blingbling steentjes 
♥ Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid.
♥ Voor haar sieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.
♥ De ketting is verpakt in een mooi cadeaudoosje, voorzien van zilverpoetsdoekje en wenskaartje, meteen klaar om te cadeau te doen.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag aan stichting Eduki, een stichting die ervoor zorgt dat kansarme kindjes in Gambia naar school kunnen.