Zilveren dubbele armband ★Personaliseer★

€42,95 Incl. btw
Artikelnummer: T450
Levertijd: WOENSDAG 26 APRIL VERZONDEN. Verpakt in zijden Sieradenbuideltje + Zilverpoetsdoekje + Wenskaartje om je persoonlijke boodschap op te schrijven

Een echt persóónlijk cadeau, graveer naar keuze een naam, woord of datum op deze zilveren mama armband. Gemaakt van prachtige zoetwaterparels, écht zilver en glinsterende kristallen. De armband gaat twee keer om je arm, extra luxe dus.

♥ Door-en-door echt zilver, van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
♥ Extra sterk(!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Met zilveren verlengkettinkje zodat het perfect past.
♥ De bedel wordt ambachtelijk met de hand gegraveerd in ons atelier met een graveerpen. De pen is gekoppeld aan een hoge druk apparaat die ervoor zorgt dat je helder en diep kan graveren. De gravering is dus niet 'machinaal kaarsrecht' of gestempeld, maar letterlijk 'handgeschreven' door Tanja.
♥ AAA-kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Luxe verpakt in een een zijden sieradenbuildeltjes, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen