Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Zilveren doop armbandje 'Pure' met crystal kruisje

€23,90 Incl. btw
Nu besteld = zaterdag 15 december GRATIS bezorgd door de brievenbus!
Artikelnummer: k430
€23,90 Incl. btw

Lief dooparmbandje gemaakt van pure materialen: glinsterende ivoorwitte pareltjes in de vorm van een aardappel. Aan het armbandje hangt een .925 zilveren kruisje met twinkelende strass steentjes, symbolisch voor haar doop.

♥ Gemaakt van uitsluitend (.925) sterling zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
♥ De parels zijn stuk voor stuk handgeknoopt op extra sterk dubbel zijdedraad. Enorm stevig dus, met toch een hele soepele pasvorm.
♥ Met zilveren verlengkettinkje wat zorgt voor een goede pasvorm (en ze kan het armbandje nog circa 2 jaar doordragen).
♥ AAA-kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Bijpassende Mama armband verkrijgbaar; symbolisch voor jullie liefdevolle verbondenheid.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.