Reviews (1)
Elise 27-03-2014 10:23

Ontzettend mooi babyarmbandje. Staat echt heel schattig om mijn dochter haar polsje. Kom zeker een keer terug voor een vriendin.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Zilveren baby armbandje ‘Bubbles' zonder bedeltje

€17,90 Incl. btw
Nu besteld = zaterdag GRATIS bezorgd!
Artikelnummer: k276
€17,90 Incl. btw

Juist voor de allerkleinsten is dit armbandje zonder bedeltje beeldschoon. De zoetwaterpareltjes gecombineerd met roze kristallen en rozenkwarts steentjes glinsteren al genoeg! Mooi om nu te dragen, en voor later een tastbare herinnering.

♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Gemaakt van uitsluitend (.925) sterling zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes tot verlengkettinkje. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
♥ Met zilveren verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje.
♥ AAA-kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Bijpassende Mama armband verkrijgbaar; symbolisch voor jullie liefdevolle verbondenheid, foréver!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.