Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Zilveren 3 generatie set ‘Little Star’ hartjes

€69,95 Incl. btw
VOOR 15.00 UUR BESTELD, DEZELFDE WERKDAG VERZONDEN! Verpakt in 3 sieradenbuideltjes & zilverpoetsdoekjes. Gratis Verzending!
Artikelnummer: k980
€69,95 Incl. btw

Prachtige (.925) zilveren Moeder & Dochter & Kleindochter armbandjes; gemaakt van échte zoetwaterparels, afgewisseld met Swarovski kristallen, zilveren kralen en glinsterende Parelmoer sterren. Wat zullen jullie samen stralen!

♥ Symbolisch voor jullie liefdevolle verbondenheid, foréver!
♥ Gemaakt van uitsluitend (.925) sterling zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
♥ De ringetjes van de hartjes bedeltje zijn veilig dichtgesoldeerd
♥ De parels zijn stuk voor stuk handgeknoopt op extra sterk dubbel zijdedraad. Enorm stevig dus, met toch een hele soepele pasvorm.
♥ AAA-kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Met zilver verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje en voor de dames een perfecte pasvorm.
♥ Luxe verpakt in een 3 roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.
Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.