Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Zilveren 3 generatie armbanden ‘Little Diva’ met key to my Heart

Artikelnummer: R1B37 t/m 45
€59,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Prachtige (.925) zilveren moeder & dochter & kleindochter armbandjes; gemaakt van échte zoetwaterparels, Swarovski kristallen, zilveren kralen en symbolische bedeltje. Mama en oma het slotje, het kleine meisje het sleuteltje. Wat zal ze trots zijn!

♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Gemaakt van uitsluitend (.925) sterling zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
♥ De ringetjes van de bedeltje zijn veilige ovale juweliers oogjes.
♥ AAA-kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Met zilver verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje en voor de dames een perfecte pasvorm
♥ Luxe verpakt in een 3 roze zijden sieradenbuildeltjes, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Je kan in het menu meer armbandjes voor familie bijbestellen.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.