Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Zilveren 3 generatie armbanden 'Blessings' model Infinity

€72,95 Incl. btw
VOOR 15.00 UUR BESTELD, DEZELFDE WERKDAG VERZONDEN! Verpakt in 3 sieradenbuideltjes & zilverpoetsdoekjes. Gratis Verzending!
Artikelnummer: k986
€72,95 Incl. btw

Familie, waar het leven begint, en liefde nooit eindigt... Prachtige drie generatie armbandjes om te dragen tijdens haar doop of communie. Aan de armbandjes hangen prachtige glinsteren kruisjes {bezet met 6 zirkonia steentjes}.

♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Je ontvangt 3 armbandjes: 2x damesarmband en 1x kinderarmband.
♥ Je kan in het menu meer armbandjes voor familie bijbestellen.
♥ Gemaakt van uitsluitend (.925) sterling zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
♥ Roze- staat voor onvoorwaarelijke liefde en vriendschap en verwijst naar de kleur en warmte van het hart.
♥ De bedeltjes zijn veilig bevestigd met een veilig ovale juweliers ring.
♥ Met zilveren verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2,5 jaar plezier heeft van haar armbandje en voor jullie zorgt dit voor een goede pasvorm.
♥ AAA-kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Luxe verpakt in drie roze zijden sieradenbuildeltjes, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.