Veiligheidsadvies Kindersieraden

Sieraden voor kleine kinderen moeten altijd onder toezicht gedragen worden, het is niet veilig om kinderen onder 3 jaar alleen te laten met een babyarmandje of ander kindersieraad. Dit geldt voor alle merken sieraden die er op de markt zijn.

Extra stevig designer staaldraad

We doen er alles aan de sieraden zo stevig mogelijk te maken. We gebruiken het sterkste staaldraad dat er op de merkt is met 49 in elkaar gedraaide staaldraden (speciaal voor professioneel sieradenontwerp). Het is zowel flexibel als heel stevig, wel zo fijn voor kleine kinderen. Mijn jongste dochter Sanne van 5 {onze tom-boy van de familie} is mijn vrijwilliger om alle modellen te testen ;) Ze draagt het armbandje dan de hele dag (speeltuin, springen, klimmen, rennen). Pas als het armbandje door de 'Sanne-test' komt, komt het op mijn website.
 

Draag het kindersieraad dus altijd onder toezicht

Ondanks dat onze sieraden zo veilig mogelijk zijn gemaakt, met een lange levensduur in het achterhoofd, is geen enkel sieraad onbreekbaar. Omdat onze kindersieraden kleine onderdelen bevatten, adviseren we dat een kind onder de 3 jaar haar sieraad altijd onder toezicht draagt. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen.

Babysieraden Voor de aller-kleinsten

Voor de allerkleinsten adviseren we het babyarmbandje als aandenken te zien, als herinnering aan haar geboorte, doop of eerste fotoshoot. Voor kleine kinderen zijn de sieraden niet bedoeld voor dagelijk gebruikt.