Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Twee armbandjes Shine Bright 'Best Friends'

Artikelnummer: k617
€32,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Hoe lief, twee beste vriendinnen verbonden door twee armbandjes. Zo ben je elke dag eraan herinnerd dat julle er voor elkaar zullen zijn. Gemaakt van glinsterende schelpkralen met parelmoer glans en twee gegraveerde bedeltjes.

♥ Je ontvangt 2 armbandjes.
♥ Met 3 cm verlengkettinkje voor een goede pasvorm.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de zoetwaterparel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.