Betaalmethode

KAYA werkt met een beveiligd kassasysteem en heeft een grote keuze aan betaalmethoden. Al onze betaalmethoden zijn gratis & gegarandeerd veilig.

iDEAL
Je kan bij KAYA veilig betalen met iDEAL in je vertrouwde betaalomgeving.
 
Achteraf betalen (alleen voor Nederlandse klanten)
Wil je liever eerst de sieraden ontvangen en dan betalen? Dat kan! Achteraf betalen is mogelijk tot €500,-. Op het moment dat je de bestelling afrondt, worden je gegevens in enkele seconden gecontroleerd door de creditmanagement afdeling van onze betaalpartner Billink. Daarnaast beoordelen wij elke bestelling zelf.
Billink zal u een email sturen met daarin het bankrekeningnummer van Rabobank + het Billink factuurnummer zodat je de betaling kan overmaken. Voor deze service brengen we geen kosten in rekening. KAYAsieraden.nl behoudt ten allen tijde het recht om een achteraf betaling te weigeren en vooruitbetaling te verzoeken alvorens over te gaan tot het verzenden van de bestelling.

Waardebon
Heb je een waardebon gewonnen via een winactie, of heb je er een gekregen als cadeautje? Kies dan voor 'Bankoverschrijving NL & BE'. Voer de code op de waardebon is bij 'Kortingscode of Cadeaubon' tijdens het afrekenen. De waarde van de bon wordt dan automatisch met het totaalbedrag verrekend. Heb je voor een hoger bedrag sieraden uitgekozen? Dan kan je dit bedrag eenvoudig bijbetalen met een van bovenstaande betaalmiddelen. De bon moet in 1x worden besteed en is alleen te besteden op www.kayasieraden.nl

Paypal
Paypal is een veilige betaalmethode. Je kan voor deze betaalmethode kiezen bij je checkout.
Of maak je betaling over op onze Paypall rekening [email protected]
Het geld staat dan binnen 5 minuten op onze rekening en je verzending loopt geen vertraging op.

Mastercard, Visa, Meastro, American Express
Met MasterCard SecureCode kan je veilig online betalen met je creditcard. Door de 3D Secure beveiliging vindt de creditcardbetaling plaats met MasterCard SecureCode. Met Visa kan je veilig online betalen. Door de 3D Secure beveiliging vindt de creditcardbetaling plaats met Verified by Visa. Je kan veilig betalen met Meastro SecureCode. Door de 3D Secure beveiliging vindt de betaling plaats met Meastro SecureCode. Een American Express Card is een wereldwijd betaalmiddel. Met een American Express spaart u punten bij iedere besteding die u met de kaart verricht. Mooi meegenomen.

Bancontact - Mister Cash
Voor Belgische klanten is er Bancontact/Mister Cash.