Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Zilveren Mom & Me armbanden ‘Precious’ met hartjes

€48,90 €40,00 Incl. btw
MAANDAG 23 APRIL VERZONDEN . Verpakt in 2 sieradenzakjes.
Artikelnummer: k782
€48,90 €40,00 Incl. btw

Lieve Sterling zilveren moeder dochter set, voor alle kleine meisjes die op mama willen lijken! Gemaakt van échte zoetwaterpareltjes en rozenkwarts met als pronkstukje een symbolisch bol hartje. Voor alle jullie bijzondere momenten sámen!

♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Gemaakt van uitsluitend (.925) Sterling Zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
♥ Alle onderdelen zijn dicht gesoldeerd.
♥ Met zilver verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje.
♥ AAA-kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.