Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

★ SALE ★ Zilveren Mom & Me armbanden ‘Midnight Star' met hartje

€44,90 €40,00 Incl. btw
Nu besteld = zaterdag Gratis door de brievenbus!
Artikelnummer: k867
€44,90 €40,00 Incl. btw

Deze lieve (.925) zilveren moeder dochter set past overal bij; gemaakt van échte zoetwaterparels, afgewisseld met heldere Swarovski kristallen, zilveren bloemen en Parelmoer sterren. Wat zullen jullie stralen met deze armbandjes!

♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ De witte Swarovski kristallen hebben een prachtige regenboog gloed als het licht erop valt.
♥ wit - staat voor puurheid, vrijheid en blijdschap.
♥ Symbolisch voor jullie liefdevolle verbondenheid, foréver!
♥ Gemaakt van uitsluitend (.925) Sterling Zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
♥ AAA-kwaliteit parels (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Met zilveren verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje en voor mama een perfecte pasvorm.
♥ Luxe verpakt in 2 roze zijden sieradenbuildeltjes, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.