Reviews (1)
wendy 17-08-2015 00:26

Binnen 1 dag de armbandjes al binnen, supersnel! En wat een mooie kwaliteit. Dik tevreden!!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

★ SALE ★ Zilveren Mom & Me 'Pink Bubbles' met hartjes

€50,90 €40,00 Incl. btw
Nu besteld = dinsdag 11 december GRATIS bezorgd!
Artikelnummer: k890
€50,90 €40,00 Incl. btw

Parelarmbandjes gemaakt voor moeder en dochter. De twee bolle hartjes staan als teken voor jullie liefdevolleband. Gemaakt van ronde rozenkwarts kralen, witte zoetwaterparels, roze Swarovski en (.925) zilveren kralen. Wat zullen jullie stralen!

♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ roze- staat voor onvoorwaarelijke liefde en vriendschap. Verwijst naar de kleur en warmte van het hart.
♥ Gemaakt van uitsluitend (.925) zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
♥ Met zilveren verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2,5 jaar plezier heeft van haar armbandje en voor jou zorgt dit voor een goede pasvorm.
♥ AAA-kwaliteit pareltjes (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Rozenkwarts is de steen van de liefde, verwijzend naar de roze kleur van het hart. Met zegt dat de edelsteen het hart opent opent om liefde te ontvangen en liefde te geven. De schoonheid van Rozenkwarts heeft altijd tot de verbeelding gesproken, rozenkwarts kralen zijn zelfs al in het jaar 7000 voor Christus in sieraden gevonden. Door de zachte werking is de edelsteen ook heel geschikt voor kinderen.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.