Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

★ SALE ★ Zilveren kinder armbandje ‘Midnight Star' met hartje

€21,95 €17,00 Incl. btw
nu besteld = woensdag 25 juli verzonden (zaterdag 26 juli in de brievenbus)
Artikelnummer: k378
€21,95 €17,00 Incl. btw

Dit lieve (.925) zilveren kinderarmbandje past overal bij; gemaakt van échte zoetwaterparels, afgewisseld met heldere Swarovski kristallen, zilveren bloemen en Parelmoer sterren. Wat zal ze glunderen met dit armbandje om haar pols!

♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ De witte Swarovski kristallen hebben een prachtige regenboog gloed als het licht erop valt {op de foto op de arm zijn roze kristallen gebruikt, dit armbandje heeft witte kristallen}.
♥ wit - staat voor puurheid, vrijheid en blijdschap.
♥ Gemaakt van uitsluitend (.925) sterling zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
♥ Met zilveren verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2.5 jaar plezier heeft van haar armbandje.
♥ AAA-kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Bijpassende Mama armband verkrijgbaar; symbolisch voor jullie liefdevolle verbondenheid, foréver!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Rozenkwarts is de steen van de liefde, verwijzend naar de roze kleur van het hart. Met zegt dat de edelsteen het hart opent opent om liefde te ontvangen en liefde te geven. De schoonheid van Rozenkwarts heeft altijd tot de verbeelding gesproken, rozenkwarts kralen zijn zelfs al in het jaar 7000 voor Christus in sieraden gevonden. Door de zachte werking is de edelsteen ook heel geschikt voor kinderen.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.