Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

★ SALE ★ Zilveren 3 generatie armbanden 'Pink Bubbles' hartjes

€69,95 €50,00 Incl. btw
VOOR 15.00 UUR BESTELD, DEZELFDE WERKDAG VERZONDEN! Verpakt in 3 sieradenbuideltjes & zilverpoetsdoekjes. Gratis Verzending!
Artikelnummer: k984
€69,95 €50,00 Incl. btw

Lieve armbandjes gemaakt voor oma, mama en kleindochter. De zilveren hartjes staan symbool voor jullie onlosmakende band. Gemaakt van ronde rozenkwarts kralen, helderwitte zoetwaterparels, roze Swarovski kristal en zilveren kralen.

♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Je ontvangt 3 armbandjes: 2x damesarmband en 1x kinderarmband. Je kan meer armbandjes voor familie bijbestellen.
♥ roze- staat voor onvoorwaarelijke liefde en vriendschap. Verwijst naar de kleur en warmte van het hart.
♥ Gemaakt van uitsluitend (.925) Sterling Zilveren onderdelen: van slotje, kraaltjes, verlengkettinkje tot bedel. Dus anti-allergeen en voor altijd prachtig.
♥ De bedeltjes zijn veilig bevestigd met een veilig ovale juweliers ring.
♥ Met zilver verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2,5 jaar plezier heeft van haar armbandje en voor jullie zorgt dit voor een goede pasvorm.
♥ AAA-kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Luxe verpakt in drie roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Rozenkwarts is de steen van de liefde, verwijzend naar de roze kleur van het hart. Met zegt dat de edelsteen het hart opent opent om liefde te ontvangen en liefde te geven. De schoonheid van Rozenkwarts heeft altijd tot de verbeelding gesproken, rozenkwarts kralen zijn zelfs al in het jaar 7000 voor Christus in sieraden gevonden. Door de zachte werking is de edelsteen ook heel geschikt voor kinderen.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.