Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

★ SALE ★ Mom & Me set 'Star Pink de Luxe' key to my heart

€45,90 €35,00 Incl. btw
nu besteld = vrijdag 20 juli GRATIS verzonden (zaterdag 21 juli in de brievenbus)
Artikelnummer: k708
€45,90 €35,00 Incl. btw

Deze extra luxe armbandjes zijn ware pronkstukjes: Glinsterende ivoorwitte pareltjes wisselen de roze Swarovski kristallen en parelmoer sterren. Aan het kinderarmbandje hangt een sleuteltje, aan die van mama het slotje, hoe lief is dat?

♥ Extra Sterk! De pareltjes zijn één voor één geregen geknoopt op extra sterk zijdedraad. Zo zijn de armbandje enorm sterk met toch een hele soepele pasvorm.
♥ Je kan kiezen voor hartjes bedeltjes ipv 'sleutel-slotje' bedeltjes.
♥ Met zorg geselecteerde AAA kwaliteit zoetwaterparels De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel confortabel gedragen kan worden.
♥ Luxe verpakt in 2 zijden sieradenbuildeltjes, gelijk klaar om te geven!
♥ Door het verlengkettinkje van 3 cm kan het armbandje precies op de juiste maat gedragen worden.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.