Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

★ SALE ★ Mom & Me armbanden 'Love' met hartje

€33,90 €25,00 Incl. btw
Nu bestellen = vóór kerstmis in huis! WOENSDAG 13 DECEMBER VERZONDEN. Verpakt in 2 buideltjes + wenskaart + poetsdoekje.
Artikelnummer: k638
€33,90 €25,00 Incl. btw

Prachtige moeder & kind armbanden gemaakt van glinsteren pareltjes en pastelroze rozenkwarts. De hartjes zeggen 'ik hou van jou', een lief cadeau voor mama & dochter sámen!

♥ De pareltje zijn één voor één geregen op extra sterk zijdedraad. Zo zijn de armbandjes enorm sterk (erg belangrijk voor kindersieraden), met toch een hele soepele pasvorm.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit.
♥ De armbandjes hebben een verlengkettinkje van 2,5 cm voor een goede pasvorm.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.

De schoonheid van Rozenkwarts heeft altijd tot de verbeelding gesproken. Kralen van rozenkwarts uit het Mesopotamië van 7000 jaar v Chr geven aan hoe lang het kristal al populair is. Rozenkwarts wordt ook wel de steen der liefde genoemd, verwijzend naar de roze kleur van het hart. Rozenkwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde, schoonheid en rust.