Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

★ SALE ★ Kinderamband 'Pastel Bliss' met bol hartje

€14,95 €10,00 Incl. btw
nu besteld = vrijdag 20 juli verzonden (zaterdag 21 juli in de brievenbus)
Artikelnummer: k110
€14,95 €10,00 Incl. btw

Prachtig armbandje van pastelroze rozenkwarts edelstenen en 2 doorzichtige kristallen (met regenboog gloed als het licht erop valt). De bolle hartjes maken het helemaal af! Wat zal ze stralen met dit mooie cadeautje ♥

♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Met 3 cm verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje.
♥ roze- staat voor onvoorwaardelijke liefde en vriendschap. Verwijst naar de kleur en warmte van het hart.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
De schoonheid van Rozenkwarts heeft altijd tot de verbeelding gesproken. Kralen van rozenkwarts uit het Mesopotamië van 7000 jaar v Chr geven aan hoe lang het kristal al populair is. Rozenkwarts wordt ook wel de steen de liefde genoemd, verwijzend naar de roze kleur van het hart. Rozenkwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde, schoonheid en rust.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.