Reviews (2)
Masja 10-02-2013 15:25

Prachtige pareltjes, nog veel mooier glinstert dan op de foto. Heel mooi verpakt en ik had het armbandje heel snel in huis. Ook mooi hartje, precies de goede maat. Het cadeautje viel heel erg in de smaak bij mijn nichtje die 1 jaar was geworden.

Gabrielle 01-02-2013 19:24

Erg lief en sterk armbandje. Vooral de parels zijn echt prachtig! Fijn ook dat er bedeltje aanzit zonder scherpe hoekjes, wel zo fijn voor een kleintje.

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen

Kinder armbandje 'Sweet' met bol hartje en poederroze zoetwaterparels,

€14,95 €10,00 Incl. btw
nu besteld = vrijdag 20 juli verzonden (zaterdag 21 juli in de brievenbus)
Artikelnummer: k109
€14,95 €10,00 Incl. btw

Lief kinder armbandje gemaakt van poederroze zoetwaterpareltjes met een lief bol hartje bedeltje. Om te dragen bij een bijzonder feestje of als cadeautje voor een meisje-meisje.

  • Inclusief verlengkettinkje van 2.5 cm om het armbandje langer te dragen.
  • De parels zijn ± 4 bij 5 mm en zijn ovaal (past qua omvang heel mooi bij kinderen).
  • Extra sterk op zijde handgeknoopt.
  • Perfecte prijs-kwaliteit verhouding!
  • Per sieraad doneert KAYA een bedrag aan stichting Eduki zodat een kind in Gambia een week naar school kan.
  • Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit. Daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Zo ook de zoetwarelparels die ik gebruik voor de KAYA parelsieraden. Deze zoetwaterparel bestaan voor 100% uit parelmoer wat zorgt voor een mooie intense glans. De vorm die wordt gebruikt voor de kinderarmbandjes is de rijstkorrelvorm. Deze is ovaal en past qua omvang erg mooi om een kinderpolsje.