Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

★ SALE ★ Damesketting Zoetwaterparels & Rozenkwarts

€34,90 €17,00 Incl. btw
Nu besteld = dinsdag 20 november GRATIS in de brievenbus!
Artikelnummer: R4B63
€34,90 €17,00 Incl. btw

Prachtige ketting gemaakt van de glinsterende AAA kwaliteit ivoorwitte pareltjes, rondgeslepen rozenkwarts kralen en zilverkleurige balletjes. 

  • Gratis verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
  • Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit.
  • De parels zijn perfect ovaal en 5 bij 6 mm in doorsnede.
  • De rozenkwarts balletjes zijn ca 4 mm.
  • De damesketting is met de hand geregen op extra sterk zijdedraad zodat het niet snel kapot gaat en toch een hele soepele pasvorm heeft.
  • Per sieraad donatie zodat een kind in Gambia een week naar school kan.
  • Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.
  • Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.

Rozenkwarts is de steen van de liefde, verwijzend naar de roze kleur van het hart. Met zegt dat de edelsteen het hart opent opent om liefde te ontvangen en liefde te geven. De schoonheid van Rozenkwarts heeft altijd tot de verbeelding gesproken, rozenkwarts kralen zijn zelfs al in het jaar 7000 voor Christus in sieraden gevonden. Door de zachte werking is de edelsteen ook heel geschikt voor kinderen.