Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

★ SALE ★ 3 generatie armbanden 'Summer love' met hartjes

€48,90 €39,00 Incl. btw
VOOR 15.00 UUR BESTELD, DEZELFDE WERKDAG VERZONDEN! Verpakt in 3 sieradenbuideltjes & zilverpoetsdoekjes. Gratis Verzending!
Artikelnummer: k842
€48,90 €39,00 Incl. btw

De liefde tussen oma, mama en kleindochter is onbeschrijfelijk. Draag dit symbolische summer love setje met 3 bolle hartjes om dit gevoel te symboliseren. Prachtige roze edelstene worden gecombineerd met bloemetjes, hoe lief is dat ♥

♥ Je ontvangt 3 armbandjes: een kinderarmbandje en twee damesarmbandjes.
♥ Extra sterk door het gebruik van staaldraad met nylon coating.
♥ Met 2,5 cm verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje (en voor jullie een goede pasvorm).
♥ Voordelig uit te breiden met een extra meisjes armband of damesarmband.
♥ Luxe verpakt in 3 roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ De kralen lijken erg op koraal, maar vanuit de bescherming hiervan kiest KAYA voor roze schelp kralen met een subtiele parelmoer glinstering.
♥ Per sieraad donatie aan Gambia (MVO erkend).

Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.