Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

★ SALE ★ 3 generatie armbanden 'Sea Breeze' met Key to my Heart

€48,90 €39,00 Incl. btw
VRIJDAG 23 MAART VERZONDEN. Verpakt in 3 sieradenbuideltjes & zilverpoetsdoekjes. Gratis Verzending!
Artikelnummer: k840
€48,90 €39,00 Incl. btw

Speciale voor 3 generaties, prachtige armbandjes gemaakt van glanzende =pareltje en aquablauw turquoise! Een prachtige combinatie naast de helderwitte parels. En het leuke is...voor een jongen kan je ook een mooi armbandje erbij nemen.

♥ Je ontvangt 3 armbandjes: 2 damesarmbandjes en 1 kinderarmbandje.
♥ Voordelig uit te breiden met armbandjes voor extra familie leden.
♥ In het slotje van mama zijn 9 bergkristallen verwerkt wat zorgt voor een mooi effect als het licht erop valt.
♥ De parels zijn stuk voor stuk handgeknoopt op extra sterk dubbel zijdedraad. Enorm stevig dus, met toch een hele soepele pasvorm.
♥ Met verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2,5 jaar plezier heeft van haar armbandje. En voor jou een perfecte pasvorm omdat je wat speling hebt.
♥ AAA-kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), het hoogste kwaliteitsniveau onder de zoetwaterparels.
♥ Luxe verpakt in 3 roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.

De prachtige blauwe steen Turkoois werd in veel oude culturen gebruikt als beschermende steen. Men dacht dat de drager van turquoise voor gevaar gewaarschuwd werd als de steen van kleur veranderde. De Azteken gebruikten Turquoise daarom om hun ceremoniële maskers te versieren. De Indianen van Noord-Amerika, die nog steeds veel sieraden bezet met turkoois, geloofden dat de blauwe kleur van de steen een directe verbinding was tussen de lucht en de meren.