Reviews (1)
Marlies 23-09-2013 20:58

Helemaal tevreden, super kwaliteit materialen en heel snel in huis!!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

★ SALE ★ 3 generatie armbanden 'Love' zonder bedeltje

€46,90 €35,00 Incl. btw
DINSDAG 28 NOVEMBER VERZONDEN. Verpakt in 3 sieradenbuideltjes & zilverpoetsdoekjes. Gratis Verzending!
Artikelnummer: k808
€46,90 €35,00 Incl. btw

Prachtige armbandenset om symbolisch jullie band te bevestigen. Gemaakt van helderwitte zoetwaterpareltjes en rozenkwarts edelsteentjes. Wat zal je kleine meisje stralen als trots middelpunt tussen mama en oma.

♥ Je ontvangt 3 armbandjes: 2 damesarmbandjes en 1 kinderarmbandje.
♥ Voordelig uit te breiden met meer armbandjes voor extra familie leden.
♥ De parels zijn ± 4 bij 5 mm en zijn ovaal (past qua omvang heel mooi bij kinderen)
Perfecte prijs-kwaliteit verhouding!
♥ Kinderarmbandje met verlengkettinkje (3 cm) om langer te dragen.
♥ Mama armband met verlengkettinkje (3 cm) voor goede pasvorm.
♥ Per sieraad donatie zodat een kind in Gambia één week naar school kan.
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.

Rozenkwarts is de steen van de liefde, verwijzend naar de roze kleur van het hart. Met zegt dat de edelsteen het hart opent opent om liefde te ontvangen en liefde te geven. De schoonheid van Rozenkwarts heeft altijd tot de verbeelding gesproken, rozenkwarts kralen zijn zelfs al in het jaar 7000 voor Christus in sieraden gevonden. Door de zachte werking is de edelsteen ook heel geschikt voor kinderen.