Reviews (1)
Tina 06-07-2015 13:56

Prachtige set!!! Heel erg tevreden, de rozenkrans is heel knap gemaakt. Mijn meisje zag er zo mooi uit bij haar doop. Ik kom zeker terug voor een andere gelegenheid.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Rozenkrans & parelarmband 'Infinity Pink'

€54,90 Incl. btw
nu besteld =dinsdag 19 februari GRATIS bezorgd door de brievenbus!
Artikelnummer: T1251
€54,90 Incl. btw

Glinsterende roze Swarovski kristallen wisselen de witte pareltjes prachtig af in het parelarmbandje met bijpassende rozenkrans. De rozenkrans is maat gemaakt voor kinderen (60 cm), geschikt voor doop of communie.

♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Doordat er witte parels worden gebruikt bijzonder geschikt voor bij een wit jurkje.
♥ Lief plaatje van Maria met kind.
♥ Prachtig glinsterend kruisje dat door een zilverbad is gehaald. Het resultaat is een mooie glanzende afwerking door een dun laagje echt zilver (gehalte 925).
♥ Voordelig bijpassende pareloorbellen of armband verkrijgbaar.
♥ AAA kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), de hoogste kwaliteitsniveau met de mooiste glans.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de zoetwaterparel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.