Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Rozenkrans 'Infinity White' voor kinderen

€39,90 Incl. btw
nu besteld = zaterdag 23 maart GRATIS bezorgd door de brievenbus!
Artikelnummer: K1250
€39,90 Incl. btw

Glinsterende witte Swarovski kristallen wisselen de witte pareltjes prachtig af in deze rozenkrans. Helemaal op maat gemaakt voor kinderen (60 cm) voor doop of communie. Geleverd in een zijden sieradenbuideltje, gelijk klaar om te geven.

Extra sterk door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Doordat er alleen witte kleuren worden gebruikt bijzonder geschikt voor bij een wit jurkje. wit - staat voor puurheid, vrijheid en blijdschap.
♥ Lief plaatje van Maria met kind.
♥ Prachtig glinsterend kruisje dat door een zilverbad is gehaald. Het resultaat is een mooie glanzende afwerking door een dun laagje echt .925 sterling zilver.
♥ Voordelig bijpassende pareloorbellen of armband verkrijgbaar.
AAA kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), de hoogste kwaliteitsniveau met de mooiste glans.
♥ Luxe verpakt in een roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de zoetwaterparel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt.