Newborn Fotografie

Oog voor een mooi plaatje...
Ingrid Thoonen -  Helmond- 0492 -54 09 17 [email protected]www.fotostudiojoy.nl


Een foto is een prachtig aandenken; het legt een moment vast dat in uw leven belangrijk is

Met zorg gemaakt en professioneel bewerkt. Oog voor een mooi plaatje: dat is waar Fotostudio Joy voor staat. Fotostudio Joy is gespecialiseerd in het maken van Newborn fotografie, portretfoto’s, zowel in de studio als op locatie. Fotografe Ingrid Thoonen heeft haar studio aan huis en verzorgt uitsluitend digitale fotoshoots. Met ruim 10 jaar ervaring, een flinke dosis creativiteit en enthousiasme weet ze van elke foto een uniek portret te maken.
 

Zwart-wit of kleur fotografie

Met de huidige digitale fotografie zijn de mogelijkheden enorm. Uiteraard zijn de foto’s in kleur, maar daarnaast kunt u ook nog kiezen uit zwart-wit of sepia. Ook het bewerken van foto’s is mogelijk: Fotostudio Joy heeft een ruime keuze in achtergronden. Die maken van uw foto een onvergetelijk portret.
 

Tijd en aandacht

Voor fotosessies neemt Ingrid alle tijd en aandacht. Alleen wanneer degene die gefotografeerd wordt helemaal op zijn gemak is, worden de mooiste foto’s gemaakt. Dit geldt zeker bij pasgeboren baby’s voor de Newborn fotografie, maar net zo goed voor kinderen en volwassenen. Ongedwongen, ontspannen en met humor: dat is de sfeer waarin Ingrid de beste foto’s maakt. Zij doet er alles aan om uw mooiste momenten zo relaxed mogelijk vast te leggen.


kindersieraden