Over Ons

Ik ken bijna geen enkele vrouw die niet van sieraden houdt, en vooral kleine dametjes houden van alles wat blinkt! Zo ook mijn dochters Kaya en Sanne. Dagelijks wordt mijn sieradenkistje geplunderd omdat ze er net zo uit willen zien als mama. Voor een feestje wilde mijn dochter Kaya dus hetzelfde sieraad als mama. Haar quote 'dan kan iedereen zien dat we blij elkaar horen'. Aan deze oproep wilde ik natuurlijk gehoor geven. Écht alle winkels afgezocht naar zo’n sieradenset, maar nergens te vinden!

kindersieraden


Een grote stap, mijn eigen bedrijf!

Om mijn droom waar te maken zei ik begin 2012 mijn baan op en schreef een plan. Het moest een eigen sieradenbedrijf worden voor moeders met dochters dat ook wat teruggeeft aan kansarme kinderen. Daarna sieraden ontworpen, labeltjes aangeschaft, een website ontworpen en van start gegaan.
 

Mijn droom

Een betaalbaar kindersieraden merk ontwikkelen. Niet van hout of plastic, maar gemaakt van échte materialen zoals edelsteen, kristallen en zoetwaterparels. Mét bijpassende mama sieraden, zodat we al jullie bijzondere momenten mogen verwerken in een sieraad.  Het klinkt misschien als in een Miss World verkiezing, maar na tien jaar gewerkt te hebben voor een multinational wil ik ook wat terug doen. Ik kwam in contact met Eduki, een erkende stichting die ervoor zorgt dat kansarme kinderen in Gambia naar school kunnen. Een perfecte match dus! Daarom doneer ik per sieraad een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan. Tot nu toe gaan er vijf kinderen door de donaties naar school (zie Giving Back). En ik weet dat het niet makkelijk zal worden met duizend andere sieraden webshops.....maar ja, dromen mag altijd toch!
Voor vragen kun je altijd contact met me opnemen en je vindt me ook op Facebook en Twitter.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe collecties, aanbiedingen en de kinderen in Gambia, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Enjoy!
Tanja

Contactgegevens

Chat: Dit is het snelst. Gebruik de button rechtsonderin en je hebt gelijk antwoord (als Tanja online is).
Email: info@kayasieraden.nl (binnen 24 uur antwoord).
Bellen: 0044-7948612511 (Engels nummer, omdat Tanja gedeeltelijk hier woont). 

KAYA Sieraden
Bosuilstraat 9
2333 VD Leiden

Bank rekeningnummer: NL52 RABO 0171 6636 08
BIC: RABONL2U
Btw nummer: NL175260837
KvK inschrijvingsnummer: 54484529