Reviews (1)
Leni 06-07-2014 11:31

Net de armbandjes ontvangen, ze zijn nog mooier dan verwacht! Ik had model infinity met roze Swarovski, echt heeeeel mooi. De bedels zijn heel netjes gegravereerd en snelle levering. Supertoppie!!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Mom & Me set Infinity White 'Klein Prinsesje & Mama'

€37,90 Incl. btw
VOOR 15.00 UUR BESTELD, DEZELFDE WERKDAG VERZONDEN! Verpakt in sieradenbuideltje + zilverpoetsdoekje.
Artikelnummer: k713
€37,90 Incl. btw

Hoe speciaal, een bedeltje met een persoonlijke boodschap voor mama en dochter. Gemaakt van helderwitte pareltjes, witte Swarovski kristallen en zilverkleurige bloemetjes. Persoonlijk cadeautje!

♥ Je ontvangt twee armbandjes, 1 voor je kleine meid en 1 voor mama.
♥ Beide met 2,5 cm verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje (en voor jou een goede pasvorm).
♥ AAA kwaliteit pareltje (5 bij 6 mm), de hoogste kwaliteitsniveau met de mooiste glans.
♥ Luxe verpakt in 2 roze zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om cadeau te geven!

Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.