Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Moeder-dochter armbanden 'Infinity White' met sleutel en slotje

€39,90 Incl. btw
Nu besteld = dinsdag 18 december GRATIS bezorgd door de brievenbus!
Artikelnummer: R3B1-53/dubbel
€39,90 Incl. btw

Deze armbandjes zijn ware pronkstukjes: Glinsterende AAA-kwaliteit ivoorwitte pareltjes, Swarovski kristallen en lieve bloemetjesringen. Aan de dubbele mama armband hangt het slotje waarvoor het kleine meisje het sleuteltje bezit, hoe lief is dat?!

♥ In dit armbandjes zijn heldere Swarvoski kristallen verwerkt die de regenboog kleuren schijnen als het licht erop valt. In het 'Infinity Pink' armbandjes zijn deze kristallen roze.
♥ In het slotje van de mama armband zijn 9 bergkristalletjes verwerkt.
♥ De parels van de mama armband zijn stuk voor stuk geknoopt op extra sterk zijdedraad (voor een soepele pasvorm).
♥ Het kinderarmbandje is extra sterk door het gebruik van staaldraad met nylon coating.
♥ Met een 3 cm verlengkettinkje (voor je dochter groeit het nog circa 2 tot 3 jaar mee, voor jou een perfecte pasvorm).
♥ Luxe verpakt in twee zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Met zorg geselecteerde AAA kwaliteit zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel comfortabel gedragen kan worden door kleine kinderen.
♥ Per sieraad donatie aan Gambia (MVO erkend).
Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt.