Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Mom & Me set 'Infinity White de luxe' hartje

€44,90 Incl. btw
nu besteld = maandag 23 september GRATIS verzonden (dinsdag 24 september in de brievenbus)
Artikelnummer: k803
€44,90 Incl. btw

Deze armbandjes zijn ware pronkstukjes: Glinsterende AAA-kwaliteit ivoorwitte pareltjes, Swarovski kristallen en lieve ringetjes. Aan de dubbele armbandjes hangen twee bolle hartjes, symbool voor jullie bijzondere band.

♥ Je ontvangt twee dubbele armbandjes, een voor mama en een de kleine meid.
♥ In dit armbandjes zijn heldere Swarvoski kristallen verwerkt die de regenboog kleuren schijnen als het licht erop valt.
♥ De parels zijn geregen op sterk staaldraad.
♥ Met een 3 cm verlengkettinkje (voor je dochter groeit het nog circa 2 tot 3 jaar mee, voor jou een perfecte pasvorm).
♥ Luxe verpakt in twee zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Met zorg geselecteerde AAA kwaliteit zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel confortabel gedragen kan worden door kleine kinderen.
♥ Per sieraad donatie aan Gambia (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.