Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

★ SALE ★ Moeder-dochter armbanden 'Infinity White' dubbel met bol hartje

Artikelnummer: k803
€49,90 €30,00 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Deze armbandjes zijn ware pronkstukjes: Glinsterende AAA-kwaliteit ivoorwitte pareltjes, Swarovski kristallen en lieve ringetjes. Aan de dubbele armbandjes hangen twee bolle hartjes, symbool voor jullie bijzondere band.

♥ Je ontvangt 2 dubbele armbandjes, een voor mama en een de kleine meid.
♥ In dit armbandjes zijn heldere Swarvoski kristallen verwerkt die de regenboog kleuren schijnen als het licht erop valt.
De parels zijn geregen op sterk staaldraad.
♥ Met een 3 cm verlengkettinkje (voor je dochter groeit het nog circa 2 tot 3 jaar mee, voor jou een perfecte pasvorm).
♥ Luxe verpakt in twee zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Met zorg geselecteerde AAA kwaliteit zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel comfortabel gedragen kan worden door kleine kinderen.
♥ Per sieraad donatie aan Gambia (MVO erkend).
Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt.