Reviews (1)
Trees Kampers 25-06-2013 10:54

Wat een mooie gedachte van het slotje en sleuteltje, mijn dochter is helemaal trots op haar armbandje <3. Perfecte ronde glanzende pareltjes ook. Kom zeker terug!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Mom & Me set 'Infinity Pink de Luxe' key to my heart

€39,90 Incl. btw
Voor 14:00 besteld, de volgende dag GRATIS bezorgd door de brievenbus!
Artikelnummer: k730
€39,90 Incl. btw

Deze armbandjes zijn ware pronkstukjes: Glinsterende AAA-kwaliteit ivoorwitte pareltjes, Swarovski kristallen en lieve ringetjes. Aan de dubbele mama armband hangt het slotje waarvoor het kleine meisje het sleuteltje bezit, hoe lief is dat?!

♥ In het slotje van de mama armband zijn 9 bergkristalletjes verwerkt.
♥ Luxe verpakt in een zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel confortabel gedragen kan worden door kleine kinderen.
♥ Het kinderambandje is verkrijgbaar in meerder maten met elk een verlengkettinkje van 3 cm zodat het precies goed past en langer gedragen kan worden...om het daarna te bewaren als aandenken aan een bijzondere dag.
♥ De damesarmband is verkrijgbaar in 3 maten met elk een verlengkettinkje van 4 cm voor een perfecte pasvorm.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.