Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Moeder-dochter kettingen 'Infinity White' met bol hartje

€44,90 Incl. btw
Nu besteld = zaterdag 15 december GRATIS bezorgd door de brievenbus!
Artikelnummer: R3B54ev
€44,90 Incl. btw

Prachtige set voor moeder en dochter samen. Wat zullen jullie stralen met de échte pareltjes en witte Swarovski kristallen. Het bolle hartje staat symbool tussen jullie onvoorwaardelijke liefde. Mooi verpakt in 2 roze zijden sieradenbuideltje!

♥ Prachtig verzilverd hartje (1,2 cm) dat door een zilverbad is gehaald. Het resultaat is een mooie glanzende afwerking door een dun laagje echt .925 sterling zilver.
♥ Met zorg geselecteerde AAA kwaliteit zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit. De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat de ketting heel comfortabel gedragen kan worden.
♥ De pareltje zijn één voor één geknoopt op extra sterk zijdedraad. Zo is de ketting enorm sterk (erg belangrijk voor kindersieraden), met toch een hele soepele pasvorm.
♥ Beide kettingen hebben een verlengkettinkje van 4 cm zodat de ketting precies op de juiste hoogte gedragen kan worden.
♥ Luxe verpakt in 2 zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven!
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt.