Reviews (2)
Karin 18-01-2013 09:06

Enorm mooie sieradenset. De parels en kristallen glinsteren heel mooi en zijn hele mooie kwaliteit. Erg leuke verpakking ook en fijn dat een kind in Gambia ondersteund word. Kom zeker terug!

Bianca 13-11-2012 14:43

Echt een prachtige armbandjes set. De pareltjes glinsteren enorm tussen lila en roze in, mijn dochter is er helemaal weg van. Ook erg snel ontvangen in een mooi zijden sieradenbuideltje. Tenslotte fijn dat er per sieraad 1,25 naar een kind in Gambia gaat, een mooie gedachte!

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen

Mom & Me armbanden 'Pink Princess' met hartje

Artikelnummer: k640
€29,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Prachtige armbandjes gemaakt van glanzende AAA- kwaliteit poederroze pareltjes, twinkelend lichtroze kristal en zilverkleurige ringetjes. Aan de armbandjes hangen twee verzilverde bolle hartjes, symbolisch voor de moeder-dochter band!

  • Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit.
  • De parels zijn perfect ovaal en 5 bij 6 mm in doorsnede (past qua omvang heel mooi bij kinderen)
  • Met verlengkettinkje (3 cm) om langer te dragen.
  • Damesarmband in 3 maten met verlengkettinkje (3 cm) voor goede pasvorm.
  • Per sieraad donatie zodat een kind in Gambia een week naar school kan.
  • Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.
  • Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.