Reviews (5)
QUirien 02-11-2014 18:01

Een mooier kraamcadeautje had ik niet kunnen bedenken. Mijn vriendin vond het geweldig en deed het gelijk bij haar dochter om.
Echt heel mooi, snel geleverd en mooi sterk. De verpakking is ook superlief. Ga zo door Kaya!

maaike 14-03-2014 14:04

in het echt nog mooier!! zeer tevreden , juist jammer dat mijn pakketje wat ingedeukt was en daardoor mijn kaartjes ook gescheurd maar daar kan tanja niet aan doen :)

Emma 12-02-2013 19:31

De roze kristallen glinsteren nog veel meer dan op de foto, echt heel mooi. Ook heel snel in huis in mooi sieradenbuideltje. Bedankt Tanja, ga zo door!!

Katja 09-02-2013 11:17

Echt prachtig, mijn dochtertje glinsterde helemaal toen ze de pareltjes en kristalletjes zag. Een schot in de roos dus als cadeautje voor haar verjaardag.

Marjan 05-02-2013 22:54

Echt hele mooie kwaliteit armbandjes. Ik heb deze moeder - dochter set besteld toen mijn dochtertje 1 jaar werd, ze straalde helemaal en liep de hele dag trots door de kamer. Zeker aan te raden!

5 sterren gebaseerd op 5 beoordelingen

Mom & Me set 'Infinity' met bol hartje en Swarovski

€29,90 Incl. btw
nu besteld = woensdag 24 april GRATIS bezorgd door de brievenbus!
Artikelnummer: k632
€29,90 Incl. btw

Deze armbandjes zijn ware pronkstukjes: Glinsterende AAA-kwaliteit ivoorwitte pareltjes, Swarovski kristallen en lieve ringetjes. Aan beide armbandjes hangt een bol hartje. Helemaal hetzelfde als mama, hoe lief is dat?!

♥ Luxe verpakt in twee zijden sieradenbuildeltje, gelijk klaar om te geven.
♥ Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
♥ Met zorg geselecteerde AAA-kwaliteit zoetwaterparels met een diepe glans.
♥ Kinderarmbandje met stevig verlengkettinkje (cm) om langer te dragen.
♥ Damesarmbandje in 3 maten verkrijgbaar, elk met 3 cm verlengkettinkje voor goede pasvorm.
♥ Bestel voordelig bijpassende oorbellen of een extra armbandje voor meisje, tante of oma.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).
♥ Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleenmet sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor deeeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Voor haar kindersieraden importeert KAYA de mooiste AAA-kwaliteit zoetwaterparels die voor 100% uit parelmoer bestaan. Deze parels worden als de mooiste in de wereld gezien door de perfecte vorm en de prachtige intense glans.