Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Mom & Me armbanden 'Infinity Pink de Luxe'

€43,90 Incl. btw
VOOR 15.00 UUR BESTELD, dezelfde werkdag GRATIS verzonden! Verpakt in 2 sieradenbuideltjes & zilverpoetsdoekjes + Mom & Me wenskaart.
Artikelnummer: k770
€43,90 Incl. btw

Deze extra luxe armbandjes zijn ware pronkstukjes: Glinsterende ivoorwitte pareltjes wisselen de roze Swarovski kristallen en lieve ringetjes af. Maak de armbandjes af met mooie tekstbedeltje (zie onderaan de pagina).

♥ Maak het extra persoonlijk: kies twee tekstbedels (zie gerelateerd product onderaan de pagina).
♥ Met zorg geselecteerde AAA kwaliteit zoetwaterparels De parels zijn rijstvormige (circa 5 bij 6 mm in doorsnede) zodat het armbandje heel confortabel gedragen kan worden.
♥ Luxe verpakt in 2 zijden sieradenbuildeltjes, gelijk klaar om te geven!
♥ Door het verlengkettinkje van 3 cm kan het armbandje precies op de juiste maat gedragen worden.
♥ Per sieraad doneert KAYA een bedrag zodat een kind in Gambia één week naar school kan (MVO erkend).

Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.