Reviews (1)
Sharon 25-03-2013 11:04

De armbandjes waren afgelopen zaterdagochtend binnen; exact op tijd helemaal super! en wat een leuke schattige armbandjes zeg, we zijn er zoooo blij mee; nina is ontzettend trots, ze laat aan iedereen onze -bij-elkaar-hoor-bandjes zien. En ik draag 'm naast mijn zilverkleurige strak horloge en ik ik vind het zo gaaf staan, ik kan er mijn ogen niet vanaf houden. Nina stond vanochtend meteen naast me; mama, onze armbandjes aantrekken! En de zakjes waarin ze zaten, doen het ook goed voor haar.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen

Moeder - dochter armbanden 'Flower Power' met hartje

Artikelnummer: R2B82t/m90
€29,90 Incl. btw
Verwachte leverdatum:
Let op! Verwachte leverdatum België:

Bekend van KEK Mama! Deze feestelijke Mama - dochter armbanden combineren glanzende witte pareltjes, een lichtroze bloemetje en een lief hartjes bedeltje. Mooie armbandjes die lekker opvallen...zodat iedereen kan zien dat jullie bij elkaar horen!

  • Extra sterk (!) door gebruik van professioneel staaldraad met nylon coating.
  • Met 3 cm verlengkettinkje zodat je meisje nog circa 2 jaar plezier heeft van haar armbandje.
  • Perfecte prijs-kwaliteit verhouding!
  • Per sieraad doneert KAYA een bedrag aan stichting Eduki zodat een kind in Gambia een week naar school kan.
  • Veiligheid: Kinderen onder de drie jaar moeten sieraden altijd onder toezicht dragen. Laat een baby of peuter nooit alleen met sieraden. Verwijder de sieraden tijdens het spelen, voordat ze in bad gaan en natuurlijk voor het slapen. Kindersieraden voor de allerkleinsten zijn vooral bedoeld als aandenken, om te dragen tijdens bijzondere gelegenheden en te bewaren voor later.
  • Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, schoonheid van de geest, wijsheid en onsterfelijkheid. Ze vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Hiervoor wordt in de oester een klein korreltje parelmoer gelegd en de parel kan dan na twee jaar geoogst worden.