vingerafdruk sieraden

vingerafdruk sieradenVingerafdruk sieraad: vertel je levensverhaal


Van geboorte, trouwen tot de dood, we houden altijd dezelfde unieke vingerafdruk als individu. Vertel jouw levensverhaal met een van onze prachtige vingerafdruk sieraden. Niet is persoonlijker dan dat! Sieradenlabel KAYA werkt voor deze collectie alleen met de mooiste materialen zoals sterling zilver en 18 karaat verguld goud. Op en top handwerk, zonder gelijk de hoofdprijs te betalen.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, Fabolous Mama

Draag je dierbare bij je met een vingerafdruk 

Een speciaal iemand herinneren, door ze dicht bij je te dragen. Het unieke van iemands vingerafdruk geval in een sieraad van de meest persoonlijke waarde en blijvend voor de rest van je leven.Ieder persoon heeft haar eigen vingerafdruk, van geboorte tot dood. Jouw unieke vingerafdruk graveren we met een topkwaliteit lasergraveermachine in echt zilver en 18 karaat verguld goud. Wat dacht je van een mooie ring met een prachtige afdruk, of twee afdrukken in een hartje samengegoten. Hoe liefdevol is dat? KAYA maakt je herinneringsproduct naar wens met jouw persoonlijke vingeradruk. 

Hoe maak je een vingerafdruk?

Het fijne is dat bijna iedereen de materialen in huis heeft voor een mooie vingerafdruk. Wat heb je nodig? Een goed dik potlood, kras hiermee een dikke laag in de vorm van een rechthoek op papier. Doe je vinger hier op en schuif een beetje zodat je vinger goed zwart wordt. Plaats je vinger daarna op een plakbandje en ga van rechts naar links met je vinger. Dit plakbandje plak je vervolgens op een papiertje en voila, een prachtige vingerafdruk waar je alleen nog een foto van hoeft te maken & in het menu te uploaden. KAYA doet de rest en maakt er een prachtig persoonlijk vingerafdruk sieraad van!