oma met kleinkinderen, de mooiste cadeaus voor oma!

Cadeautip voor oma's! 

 

KAYA graveert de namen van de kleinkinderen met zorg en liefde. De geboorte van een kleinkind is bijzonder en magisch, daar past een mooi cadeau voor oma bij. Wat is er nu mooier dan een zilveren hanger met alle namen van haar kleinkinderen erin verwerkt. Gemaakt van door-en-door zilver, voor altijd mooi. KAYA heeft de bestsellers bijeen gezet voor oma.

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Veronica, Fabolous Mama

Pagina 1 van 3


Een prachtig cadeau voor oma met kleinkinderen   

Vaders, Mama’s en kleinkinderen, dit moederdag 2018 cadeau zal ze met trots en dicht bij haar hart dragen. Geef haar een Zilveren 3 generatie set ‘Liefste Oma, Liefste moeder, Liefste dochter’. Een liefdevolle set voor de hele familie. Dit cadeau is prachtig en helemaal speciaal voor haar gemaakt, een schot in de roos voor elke vrouw.

Stamboom ketting, het perfecte cadeau voor oma!

Wil je oma een keer in het zonnetje zetten doormiddel van een sieraad? Kaya heeft een ruim assortiment sieraden speciaal voor oma's. Een absolute bestseller is de stamboom ketting voorzien van geboortestenen, zodat oma al haar kleinkinderen dicht bij haar kan dragen! Wat zal oma blij zijn met zo'n dierbaar cadeau. Alle geboortesteen sieraden worden verpakt in een mooi sieradendoosje, meteen klaar om cadeau te geven!