foto, tekening, handschrift sieraad

Sieraad van kindertekening of lievelings foto


Een Kindertekeningen of fofo op geweldige wijze omtoveren tot een sieraad? En dat voor een fijne prijs? Dit kan nu bij KAYA sieraden. Hoe werkt het? Laat je meest mooie herinneringen vast leggen in een sieraad. Denk aan een tekening van je kind, handtekening van oma of een foto met je geliefde. Een uniek en kostbaar sieraad, met een herinnering die je voor altijd zal koesteren.

Gemaakt van door-en-door zilver, voor altijd mooi!

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Foto kettingen, draag je dierbare dichtbij je

Foto sieraden bieden je de kans om iemand zo dicht mogelijk bij je dragen.

Wat een leuk idee! Neem een tekening van je kind en laat er een sieraad van maken.

Je stuurt een kindertekening en KAYA sieraden maakt er een sieraad van, gemaakt voor door-en-door echt zilver. Tanja van KAYA sieraden zegt ‘Vol fantasie en lieve details tekenen mijn eigen kinderen. Hierdoor is het idee ontstaan dit te gieten in echt zilver. Welke trotse moeder vindt dit nu niet leuk? Ieder sieraad is uniek en wordt speciaal voor jou gemaakt aan de hand van de tekening die u aanlevert’ KAYA biedt bieden de mogelijkheid om een kindertekening om te zetten naar een prachtig sieraad wat u ongetwijfeld vaak zult dragen.

Kindertekening omzetten naar een sieraad

Bij het omzetten van de kindertekening laat KAYA  zoveel mogelijk details terugkomen. Alleen soms laten we details weg (zoals dunne lijnen), omdat dit te kwetsbaar wordt.  Het oorspronkelijke karakter van de tekening blijft natuurlijk zoveel mogelijk behouden.