Vind hier de leukste mamacadeaus voor mama's met 4 of meer kinderen

Cadeautip voor mama's met vier of meer kinderen!

 

KAYA maakt prachtige persoonlijke sieraden voor mama's. We graveren háár vier kinderen in een bijzonder sieraad, eventueel aangevuld met geboortedata of geboortesteentjes. Zo kan mama haar grootste schatten dichtbij zich dragen. Gemaakt van door-en-door zilver, voor altijd mooi. KAYA heeft de bestsellers voor mama met vier kinderen op een rij gezet, scces gegarandeerd! 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, WIJ, Fabolous Mama

Pagina 1 van 2


Een prachtig cadeau voor mama's met vier kinderen  

Een sieraad die met trots en dicht bij het hart wordt gedragen. KAYA geeft de beste tip voor Moederdag 2018. Geef haar een zilveren ketting ‘Heart full of Love’. Papa’s hiermee kun je mama verblijden voor dit jaar. Dit cadeau is prachtig en helemaal speciaal voor haar gemaakt, een schot in de roos voor elke vrouw.
Geboortesteen sieraad, om de liefde voor je kindjes te showen! 

Opzoek naar een origineel cadeau voor je vrouw? Of wil je jezelf een keer verwennen met een nieuw sieraad? Kaya heeft een groot assortiment geboortesteen ringen, varierend van 1 kind tot maar liefst 6 kindjes. Geboortestenen staan bekend om hun helende krachten, elke steen draagt zijn eigen geboortemaand met betekenis bij zich, een ontzettend mooi cadeau dus! Draag al je kindjes bij je door voor een ring te gaan met meerdere geboortestenen + namen, extra persoonlijk! Als finishing touch heeft elke ring plek voor een gravering aan de binnenzijde, voor je eigen gekozen woord, een naam of datum. Een perfect cadeau voor mama