Moederdag cadeau voor mama's met 1 kindje

Cadeautjes voor mama met 1 kindje

cadeau mama


De eerste keer dat ze mama wordt, hoe bijzonder is dat? Geef als kersverse papa een cadeau dat ze voor altijd bij zich kan dragen en zal koesteren. Hieronder zie je alle sieraden op een rij voor mama's met één kindje. Gemaakt van door-en-door zilver, voor altijd mooi en een tastbare herinnering. Wat zal ze stralen als ze haar pakje openmaakt! 

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama
 

Pagina 1 van 3

 

Een prachtig cadeau voor mama's met 1 kind  

Een sieraad die met trots en dicht bij het hart wordt gedragen. KAYA geeft de beste tip voor Moederdag 2018. Geef haar een zilveren armband ''voor altijd bij me' uit de Infinity lijn met een aan twee kanten graveer bedeltje. Hoe symbolisch, de kindernamen in een sieraad gegraveerd. De hippe en mooie gegraveerde bedels van KAYA symboliseren de love story van Mama. 

Mom & me sieradenset, om samen te stralen! 

Laat zien hoe dol jij en je dochtertje op elkaar zijn met een mom & me armbandensetje. Voor alletwee dezelfde armband, met keuze voor naamgravering of data. Wat zal je kleine meid trots zijn dat zij hetzelfde armbandje als mama heeft, onwijs lief! Met het mom & me setje vang je twee vliegen in één klap, niet alleen een stralende moeder, maar hoogstwaarschijnlijk een nog stralender meisje. Alle mom & me setjes worden verpakt in een mooi sieradendoosje voorzien van een lief kaartje met spreuk, meteen klaar om cadeau te doen!