Sieraden wenskaart speciaal voor moeder & dochter

wenskaart moeder dochterde liefde tussen moeder en dochter is voor altijd


De sieradenwenskaart van KAYA is een lieve sieradenset voor moeder & dochter sámen. Twee sieraden die symbool staan voor jullie bijzondere band. Zie je je kleine meid al trots door de kamer lopen met haar glinsterende ketting? Ook voor volwassen moeder & dochter verkrijgbaar. Gemaakt van luxe materialen zoals .925 zilver, voor altijd mooi!

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama

Symbolische sieraden met liefdevolle betekenis

Bij KAYA vind je vanaf nu de mooiste quotes en lijfspreuken terug op onze kaarten met prachtige sieraden. Zit jouw favoriete quote er ook tussen? Bekijk de quote-kaarten en maak iemand blij met een mooie quote vanuit je hart + sieraad naar keuze. Ga bijvoorbeeld voor een mooie bedel, er zijn verschillende bedels verkrijgbaar, zoals de 3 hartjes van zilver, rosé-en geelgoud plated. Of wat dacht je van de betoverende Key to my Heart bedeltjes, geïnspireerd op 19e eeuwse sleutels die toegang boden tot secret gardens: aan de dochter ketting hangt een sleuteltje, aan die van mama een slotje, zo draagt ze voor altijd  the key to your heart. Hoe lief is dat?
 

Twee dochters?

Voor twee dochters hebben we speciale kaarten ontworpen, zo dragen alle dames een mooi sieraad dat ze verbind met elkaar. Nog meer mooie dames in het huis? Breid dan de kaart voordelig uit en kies voor nog een dochter ketting. Zodat het hele gezin er geweldig bij loopt met een sieraad!

★ Alle sieraden wenskaarten: vóór 16.00 besteld = dezelfde werkdag verzonden ★