Moeder dochter ketting setje, voor jou & je kleine diva

ketting moeder dochter

Cadeau voor mama én je mini-me! 

 

Wat lief voor moeder & dochter! Een ketting voor jou en een voor dochterlief. Zo kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen! i Alle moeder dochter kettingen worden gemaakt van de mooiste materialen zoals zoetwaterparels.  Zie je je kleine meid al trots door de kamer lopen met haar glinsterende 'hetzelfde-als-mama' ketting

Bekend van Happinez, KEK mama, Libelle, Bruid, WIJ, Veronica, Fabolous Mama
Ketting voor moeder en dochter | Kaya Sieraden

Liefde tussen moeder en dochter is voor altijd en dit wil je dan ook graag laten zien. Met de moeder en dochter kettingen kom je een heel eind. De moeder en dochter kettingen zin perfect om jullie liefde voor elkaar te showen. Laat aan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen, met een lief kettingen setje voor moeder en dochter. Een ketting voor moeder en een ketting voor dochter, hoe lief is dat! Met de moeder en dochter kettingen van Kaya Sieraden kun je deze liefde aan iedereen laten zien. Er zijn verschillende soorten moeder ene dochter kettingen te vinden in ons uitgebreide assortiment. Van moeder dochter kettingen met hartjes tot kettingen met een mooie sleutel als hanger. Deze mom & me sleutel kettinkjes zijn de bestsellers van Kaya sieraden. Draag de sleutel tot elkaars hart, een symbolisch sieraad, wat jullie beide geweldig zal staan.

 

Een mooi cadeau voor moeder en dochter

De moeder dochter kettingen zijn het perfecte cadeau voor elke mama die een dochter heeft. Met de mooie symbolische betekenis, zullen ze beide ontzettend blij zijn met dit mooi cadeau. Alle moeder en dochter sieraden worden verpakt in een lief, roze sieradenbuideltje, met wenskaartje en zilverpoetsdoekje. Op deze manier zijn ze meteen klaar om te geven als cadeau voor diverse gelegenheden. Natuurlijk kun je ook voor jezelf en je eigen dochter deze prachtige kettingen bestellen. Al onze kettingen voor moeder en dochter zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit materialen. Hierdoor gaan ze lang mee en blijven ze ook mooi en door het zilverpoetsdoekje kun je de kettingen af en toe oppoetsen om ze nog mooier te houden. Daarnaast kun je de kettingen ook goed bewaren met het bijgeleverde sieradenbuideltje. Kies voor een prachtige mom & me parelketting of een prachtige moeder en dochter ketting met de sleutel tot elkaars hart.

 

Bijzondere sieraden voor moeders, kinderen en meer

Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor je moeder, vrouw of dochter, dan zijn de moeder dochter kettingen het perfecte cadeau. Deze kettingen zijn erg speciaal en beschrijven de liefde tussen moeder en dochter perfect. Kies voor een mooie parelketting of een unieke zilveren moeder dochter ketting. Al onze moeder en dochter sieraden zijn eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor andere sieraden. Zo hebben wij een ruim assortiment aan sieraden, van kindersieraden tot geloofssieraden. Omdat wij van Kaya Sieraden het ook belangrijk vinden dat we aan andere kinderen denken, doneren wij aan het goede doel. Per verkocht sieraad gaat er een bedrag naar de stichting Eduki, deze maakt het mogelijk dat kinderen in Gambia naar school kunnen. Zo koop je niet alleen iets voor jezelf, maar kun je ook iets moois geven aan anderen. Voor meer informatie hierover kun je op de pagina van het Giving Back Project kijken.