Reviews (0)
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Luxe dames armband Infinity met slotje

€29,90 €23,90 Incl. btw
nu besteld = zaterdag 23 maart GRATIS bezorgd door de brievenbus!
Artikelnummer: k410
€29,90 €23,90 Incl. btw

Prachtige armband gemaakt van glinsterende ivoorwitte zoetwaterparels, roze Swarovski kristallen en zilverkleurige bloemetjes. Aan het armbandje hangt een mooi slotje, symbool voor de liefde. Het armbandje gaat twee keer om de pols.

  • Met zorg geselecteerde AAA zoetwaterparels, de hoogste kwaliteit.
  • De parels zijn perfect ovaal en 5 bij 6 mm in doorsnede (past qua omvang heel mooi bij kinderen)
  • De rozenkwarts balletjes zijn ca 4 mm.
  • Met verlengkettinkje (3,5 cm) zodat je het precies op de juiste maat kan dragen
  • Per sieraad donatie zodat een kind in Gambia een week naar school kan.
  • Vanwege haar vorm en ondoorgrondelijke glans geldt de parel in veel culturen als symbool voor de eeuwigheid, wijsheid en schoonheid. Parels vormen zich aan de binnenkant van schelpen als reactie op een stukje zand dat de schelp binnendringt. Geschat wordt dat in 1 op de 15000 wilde oesters een parel zit, daarom worden tegenwoordig bijna alle parels gekweekt. Voor deze sieradenlijn gebruiken we AAA kwaliteit, de hoogste kwaliteitsklasse zoetwaterparels met de mooiste vorm en glans.

Rozenkwarts is de steen van de liefde, verwijzend naar de roze kleur van het hart. Met zegt dat de edelsteen het hart opent opent om liefde te ontvangen en liefde te geven. De schoonheid van Rozenkwarts heeft altijd tot de verbeelding gesproken, rozenkwarts kralen zijn zelfs al in het jaar 7000 voor Christus in sieraden gevonden. Door de zachte werking is de edelsteen ook heel geschikt voor kinderen.